Afspraak is afspraak; dat zit verankerd in ons DNA. Om misverstanden te voorkomen, maken we duidelijk welke afspraken we met elkaar hebben gemaakt. Ons klantenportal speelt daarin een belangrijke rol. Daar vind je alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar. Toegankelijk vanaf elke plek, met elk device.

Toegang vanaf elke plek,
met elk device.

24×7 beschikbaar,
waar je ook bent.

Direct inzicht in status
van calls en tickets.

We geven ook inzicht in de afgesproken KPI’s en hoe we daaraan voldoen. Alle gegevens zijn 24×7 beschikbaar, waar je ook bent. Het klantenportal wordt trouwens doorlopend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Simpelweg omdat onze klanten daarom vragen.

Servicedesk calls

We bieden al een overzicht van openstaande en afgehandelde calls. Het klantenportal kan ook worden ingezet als eigen (intern) callregistratiesysteem. Dat biedt de mogelijkheid om calls rechtstreeks in te schieten, prioriteiten toe te kennen en te bepalen wie de afhandeling moet verzorgen. Die overzichten helpen ons allebei om trends te signaleren en daarop in te spelen.

Alle informatie over KPI’s en gemaakte afspraken staat overzichtelijk bij elkaar. Toegankelijk vanaf elke plek, met elk apparaat.

Duidelijk klantenportal

Voor direct inzicht in facturen en de bijbehorende betaalstatus zijn geen ingewikkelde sorteeracties nodig. Een druk op de knop is genoeg voor de actuele stand van zaken. Je kunt ook in een oogopslag zien welke IT-modules door ons worden geleverd en wat je van ons mag verwachten. Wel zo duidelijk. Met het klantenportal van Avantage.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Dedicated Klantenteam

 • Altijd een vertrouwd en vast aanspreekpunt.
 • Parate kennis over jouw IT-omgeving.
 • Persoonlijk contact, gerichte ondersteuning.

Service Level Agreement

 • Terug kunnen vallen op formele afspraken.
 • Periodieke rapportage over afgesproken diensten.
 • Zelf kiezen voor goed, beter of best.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken