De arbeidsmarkt is grillig. Het is al helemaal lastig om gemotiveerde en ervaren IT-medewerkers te vinden. En heb je eindelijk de juiste persoon op de juiste plek zitten? Dan besluit hij of zij na een tijdje toch weer ergens anders te gaan werken. Daar heb je dan al je tijd, geld en energie ingestoken. Maar dat hoef je niet nog een keer te doen.

Direct beschikking over
vakbekwame IT’ers.

Flexibele inzet
naar eigen behoefte.

Geen investering in
onderhoud van kennis.

Zelf zoeken naar goede IT’ers is echt niet nodig. Wij hebben de meest geschikte kandidaten al klaarstaan. Gedreven professionals die niet alleen theoretisch geschoold zijn, maar zich ook in de praktijk bij diverse projecten hebben bewezen. Daarnaast kunnen ze terugvallen op ruim 200 collega’s die ieder voor zich hun eigen expertise inbrengen. Zo kan elke IT-uitdaging met vertrouwen worden aangegaan.

Flexibel en kostenbesparend

Door onze medewerkers op projectbasis bij ons in te huren, is er geen sprake van langdurige contracten. De IT-kosten bewegen dus mee met de daadwerkelijke behoefte.

“ Ze kijken met een frisse blik mee naar onze IT en helpen ons om de concurrentie voor te komen en te blijven.

Tijdens de detachering

Winst, groei, continuïteit. Innovatie. De concurrentie voorblijven. Alle reden om de IT-ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. Onze medewerkers kijken tijdens hun detachering met een frisse blik met jou mee. Zo helpen ze jouw organisatie om verder vooruit te komen.

Productiviteit staat voorop

Investeren in het werven en opleiden van IT-medewerkers? Dat doen wij wel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhogen van de productiviteit in een organisatie met behulp van IT.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

de 9 van Avantage

 • Kun je een organisatie menselijke eigenschappen toedichten? Wij denken van wel. Bij alles wat we doen is ‘De 9 van Avantage’ onze leidraad. Wij noemen dat ons DNA.

IT-projecten

 • Projectbegeleiding van begin tot eind.
 • Scherpe bewaking van tijdpad en kosten.
 • Vooraf communicatie over extra aanpassingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken