Wanneer de IT het laat afweten, stapelen de uitdagingen zich op. Aan de ene kant, hoe wordt de gemiste omzet gecompenseerd? Aan de andere kant, waar maak je de vertraging in projecten goed? En ook, hoeveel tijd en geld kost het herstellen van het bedrijfsimago? Niemand wil die vragen stellen; laat staan beantwoorden. Daarom doen wij er alles aan om IT-omgevingen klokrond operationeel te houden.

We nemen allereerst preventieve IT-maatregelen. Daarmee voorkomen we verstoring van kritieke bedrijfsprocessen. Dan hebben we meteen de grootste slag geslagen. Toch bestaat altijd het risico, hoe klein ook, dat de IT uitvalt. In dat geval kunnen onze klanten er dag en nacht op rekenen dat wij dat probleem zo snel mogelijk oplossen. Bij vragen of behoefte aan ondersteuning, staat jouw dedicated klantenteam klaar om je snel (weer) op weg te helpen.

Meebewegen in 'Aan'

Door de continue technologische ontwikkelingen moet een IT-omgeving meebewegen. De concurrentie zit immers ook niet stil. Dankzij de nauwe contacten die wij met onze leveranciers onderhouden (en door de brede ervaring die we bij onze klanten hebben opgedaan) zijn wij bij uitstek geschikt om te adviseren bij het maken van strategische IT-keuzes voor de toekomst.

Uitbesteding

Overweeg je om IT-werkzaamheden uit te besteden? Ook dan voorzien wij graag in die behoefte. Of het nu om volledig projectmanagement gaat of om een enkele engineer op locatie; wij hebben de juiste kwaliteiten in huis.

Strategisch advies

 • Exact volgens de vooraf gezamenlijk gedefinieerde eisen
 • Onze projectmanagers begeleiden projecten van begin tot eind
 • Onverwachte gebeurtenissen worden direct besproken

IT-projecten

 • Gefocust om de functionele kwaliteit te verbeteren
 • Wij nemen de uitvoering van vervolgacties voor onze rekening
 • Alles om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen

SLA

 • Serviceniveau's in de varianten ‘Goed’, ‘Beter’ en ‘Best’
 • Specifiek op een organisatie toegesneden
 • De in de SLA benoemde diensten vormen de basis voor een periodieke rapportage

24x7

 • Niet alleen bereikbaar, maar ook beschikbaar
 • Je wordt direct geholpen door een van onze specialisten
 • We lossen eerst het probleem op, daarna praten we wel over de kosten

Certificeringen

 • Wij voldoen aan alle relevante wetgeving.
 • Informatiebeveiliging op het hoogste niveau.
 • Aanvullende certificering voor specifieke branches.

Detachering

 • Wij hebben de meest geschikte kandidaten al klaarstaan
 • Flexibel en kostenbesparend, geen langdurige contracten
 • Onze professionals zijn theoretisch en praktisch geschoold

Dedicated klantenteams

 • Altijd een vertrouwd en vast aanspreekpunt.
 • Parate kennis over jouw IT-omgeving.
 • Persoonlijk contact, gerichte ondersteuning.

Klantenportal

 • We geven inzicht in de afgesproken KPI’s en hoe we daaraan voldoen
 • Helder overzicht van openstaande en afgehandelde calls
 • Continu uitbreiding met nieuwe mogelijkheden

De 9 van Avantage

 • Kun je een organisatie menselijke eigenschappen toedichten? Wij denken van wel. Bij alles wat we doen is ‘De 9 van Avantage’ onze leidraad. Wij noemen dat ons DNA.

Simpel

Bij Avantage vertalen we ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waarmee je productiever kunt werken. Die hebben we ondergebracht in acht logische focusgebieden. Kies zelf waar je meer over wilt weten.

Altijdaan
Altijdbeschikbaar
Altijdveilig
Altijdbereikbaar
Altijdtoegang
Altijduniform
Altijdsamen
Altijdinzicht

Altijd aan

Wanneer de IT het laat afweten, stapelen de uitdagingen zich op. Hoe wordt de gemiste omzet gecompenseerd? Waar maak je de vertraging in projecten goed? Hoeveel tijd en geld kost het herstellen van het bedrijfsimago? Niemand wil die vragen stellen; laat staan beantwoorden. Daarom doen wij er alles aan om IT-omgevingen klokrond operationeel te houden.

Altijd beschikbaar

De technologie wordt voortdurend aangepast aan wat we nodig hebben om slim te kunnen werken. Productiviteit is daarbij het toverwoord. We werken op kantoor, thuis of onderweg. Overdag, 's avonds of 's nachts. Op onze pc, laptop, tablet of smartphone. Maar zonder IT zijn we nergens. Als die het niet doet, zijn de rapen gaar.

Altijd veilig

Wanneer de data van een organisatie door anderen worden misbruikt, kan dat tot enorme financiële schade leiden. Het imago van die organisatie krijgt ook een stevige (soms onherstelbare) deuk. Daarnaast wordt de wetgeving over veiligheid en datalekken steeds ingewikkelder. Het is haast ondoenlijk om door de bomen het bos te blijven zien en netjes aan alle regels te voldoen.

Altijd bereikbaar

Een potentiële klant staat te lang in de wacht en haakt af. Op social media wordt geklaagd over de slechte communicatie van jouw organisatie. Die klappen komen hard aan en kosten tijd om te verwerken. Maar reputatie komt te voet en gaat te paard. In theorie bereikbaar zijn, is niet genoeg. In de dagelijkse praktijk moet je ook echt bereikt kunnen worden.

Altijd toegang

Niemand staat er bij stil hoe nutsvoorzieningen worden geregeld. Die moeten het gewoon doen, zonder problemen. Dat geldt ook voor IT en het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Je wilt niet op elke plek met verschillende wachtwoorden inloggen. Je wilt ook niet te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Gemak dient de mens.

Altijd uniform

In dit tijdperk van digitale transformatie beschik je over meer informatie dan ooit. Die kun je gebruiken om de klanttevredenheid te vergroten. Of om jouw organisatie of afdeling nog effectiever aan te sturen. Je krijgt alleen steeds meer geautomatiseerde bedrijfsoplossingen aangeboden. Hoe kun je die zo efficiënt mogelijk inzetten?

Altijd samen

Eén voor allen, allen voor één. We vertellen je niets nieuws wanneer we zeggen dat samenwerking in elke organisatie essentieel is voor het neerzetten van een goed resultaat. Door de toename van flexibele werktijden en flex- en/of thuiswerken wordt het wel lastiger om effectief samen te werken. En hoe zit het met de teamgeest?

Altijd inzicht

Om doordachte besluiten te nemen, heb je betrouwbare informatie nodig. Alleen is die informatie vaak verspreid opgeslagen. Dan moet je bij verschillende afdelingen gegevens verzamelen uit verschillende systemen. De tijd die je daarmee kwijt bent, kun je echt beter gebruiken. Informatie logisch weergeven en analyseren kan een stuk eenvoudiger.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

  x

  JOBS 20

  JOBS 20