• Virtuele Desktop
    uit de cloud Overal dezelfde werkplek


Met een virtuele desktop heb je een werkomgeving die overal hetzelfde is. Die is vanaf elke gewenste locatie toegankelijk; op kantoor, thuis of onderweg. Je hebt alleen een goed werkende internetverbinding en een werkende computer/laptop nodig en je kunt aan de slag. De gestandaardiseerde werkplek kan daarnaast worden aangevuld met specifieke applicaties.

Dankzij de Virtuele Desktop Infrastructuur behoort het lokaal installeren van applicaties tot het verleden. Gebruikers hoeven alleen maar Extern bureaublad-Client op hun pc, te installeren. Via internet hebben ze dan toegang tot toepassingen alsof deze lokaal worden uitgevoerd. Doordat de applicaties op servers vanuit een datacenter door ons worden aangeboden, hoeft u geen tijd en geld te investeren in het uitvoeren en onderhouden van upgrades. Wij zorgen namelijk voor het ‘schalen’ van de hardware.

Dat is nodig omdat applicaties steeds hogere eisen aan hardware stellen. Met VDI hoeft apparatuur minder snel vervangen te worden omdat het schalen in de cloud gebeurt, waar ook de applicaties en gegevens worden bewaard. Daardoor wordt het risico van gegevensverlies door verloren of gestolen apparaten volledig gereduceerd. De uitstekende functionaliteit wordt ook nog eens gecombineerd met optimale beschikbaarheid.

Kosteneffectief

U hoeft uw apparatuur niet steeds te vervangen om aan de toenemende eisen van applicaties te voldoen. Daardoor wordt de levensduur van computers verlengd.
 

Optimaal gemak

De werkplek van de gebruiker, waar die zich ook bevindt, is na de installatie van slechts één app op elke Windows computer direct beschikbaar.
 

Veilig en altijd beschikbaar

De oplossing voldoet aan de strengste normen als het gaat om veiligheid en beschikbaarheid van gegevens.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!