• SharePoint Online Samenwerking van de toekomst


Met SharePoint kunnen gebruikers op een simpele manier informatie delen, zowel met collega’s als met klanten of leveranciers. Dankzij de handige interne zoekmachine zijn documenten sneller en makkelijker terug te vinden dan bij traditionele gegevensopslag. Daarnaast heeft SharePoint een slim extraatje: versiebeheer.

In feite is SharePoint een vorm van intranet; een virtueel informatiecentrum waar alle relevante informatie samenkomt, gebundeld wordt en real time ter beschikking staat van iedereen die geautoriseerd is om de informatie te bekijken of te bewerken. Omdat het een webapplicatie is, heeft u altijd en overal toegang tot de informatie, zolang u met uw pc, laptop, tablet of smartphone maar met internet bent verbonden. Wat de toepassingen aangaat, kunt u denken aan overzichtelijk beheren van projecten of documentatie zoals nieuwsberichten en bedrijfsnieuws.

Maar wat SharePoint vooral zo aantrekkelijk maakt, is de eenvoudige koppeling met online services als Power BI, waarmee managementgegevens en -rapporten kunnen worden gegenereerd en in overzichtelijke dashboards kunnen worden weergegeven. En omdat Power BI in SharePoint is geïntegreerd, kunt u alles vanuit één plek oproepen. Daarmee boekt u belangrijke tijdwinst.

Betere output

Toonaangevend voor wat betreft het efficiënt en effectief delen van gegevens. Vermindering van faalkansen in de bedrijfsvoering, verbeterde output.
 

Meer productiviteit

Geen verwarring over welke versie van toepassing is en om welk document het nu eigenlijk gaat. Het resultaat? Verhoging van de productiviteit!
 

Eenvoudig

SharePoint is dé digitale oplossing voor samenwerking. U bepaalt zelf welke instrumenten u wilt gebruiken om de samenwerking te optimaliseren.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!