• Security Voorkomen is beter dan genezen


Alles moet tegenwoordig snel, sneller, snelst. Snel internet, snelle communicatie, snelle resultaten. Alleen mag die snelheid natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid van uw IT-omgeving. Op schade door virussen en/of spam zit u vast niet te wachten. Daarom zorgen wij er met de meest actuele software voor dat u zich daar niet druk over hoeft te maken.

De uitdaging om security software actueel te houden, is complex. Er worden functionele eisen aan de software zelf gesteld, de prestaties van het netwerksysteem moeten worden gegarandeerd en de gebruikers mogen er eigenlijk niets van merken dat de software op de achtergrond wordt vernieuwd. Daarbij is het niet altijd even eenvoudig om ervoor te zorgen dat de software voor alle gebruikers op elk apparaat wordt geüpdatet; zeker wanneer er sprake is van flexibele (thuis)werkplekken. Bovendien heeft elk type werkplek (kantoor, thuis of mobiel) eigen specifieke instellingen.

Firewall

De continue ontwikkeling van online services - zoals muziek, audio, videoconferencing, filesharing en social media - brengt nieuwe risico’s met zich mee. Traditionele firewalls bieden geen adequate beveiliging meer. De Next Generation Firewall van Avantage doet dat wel.

Managed AntiVirus

Met Managed AntiVirus worden pc’s, laptops, tablets en smartphones op de juiste manier beschermd tegen virussen die bedrijfsprocessen bedreigen. Wij houden de antivirus software op alle apparatuur up-to-date.

Managed AntiSpam

Inkomende mailberichten worden eerst door ons gecontroleerd op virussen en kenmerken van spam. Pas nadat deze door ons veilig zijn bevonden, worden berichten afgeleverd in de betreffende mailbox. Installatie gebeurt per maildomein, waardoor de kosten worden gereduceerd.

Multi-Factor Autenticatie en Tokens

Digitale aanvallen op identiteiten en persoonsgegevens nemen stelselmatig toe. Verificatie en authenticatie worden voor organisaties steeds belangrijker. Wij bieden oplossingen met behulp van apps, zodat u niet extra in apparatuur hoeft te investeren.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!