• Power BI Levende managementinformatie


Microsoft Power BI is het ideale instrument om bedrijfsrapportages te genereren, die in één oogopslag laten zien waar het om draait. Vooraf bepaalde KPI’s worden realtime op overzichtelijke dashboards in beeld gebracht. U weet altijd precies hoe uw bedrijf ervoor staat.

Power BI geeft managers actueel inzicht in voor hen vitale informatie. Anytime, anyplace, via any device. U hoeft alleen maar alle cruciale rapportagegegevens op één plek te verzamelen. Daarna doet Power BI het werk waardoor u gefundeerde besluiten in het voordeel van uw bedrijf kunt nemen. Bewaar en deel rapportages die ook voor anderen relevant zijn. Daarmee stelt u de sleutelfunctionarissen in uw organisatie in staat om hun verantwoordelijkheid constructief in te vullen. Met Power BI monitort u alle belangrijke gegevens op een visueel aantrekkelijke en uiterst toegankelijke manier: on screen.

Het fijne is dat Power BI niet alleen gegevens uit verschillende bronnen inhoudelijk combineert en omzet naar sturingsinformatie, maar ook naadloos samenwerkt met meer dan 50 populaire zakelijke apps, compleet met direct bruikbare dashboards.

Analyseren en optimaliseren 

Op een makkelijke, overzichtelijke manier de juiste data verkrijgen met out-of-the-box analytics rapporten, dashboards en KPI’s. Gebruik filters en gedetailleerde rapporten om bruikbare inzichten te krijgen.
 

Vraag en antwoord 

Stel Power BI een vraag, zoals; “hoeveel gebruikers hadden we in november?” Een up-to-date grafiek geeft de resultaten overzichtelijk weer in een visueel aantrekkelijk dashboard.
 

De juiste info, de juiste persoon

Pin belangrijke data-visualisaties van rapportages vast aan uw online dashboards. Deel de juiste rapportages met de juiste mensen binnen uw organisatie.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!