• Infrastructuur In de cloud, on premise of hybride?


In een traditionele it-omgeving heeft u eigen servers, schaft u zelf hard- en software aan en zorgt u zelf voor het it-beheer, inclusief de beveiliging van vitale gegevens. Daarmee bent u baas in eigen huis. Dat lijkt gunstig, maar de investering liegt er niet om en het is maar de vraag hoe lang u daarmee vooruit kunt.

Het zou zomaar kunnen dat u beter af bent met een flexibele oplossing in de cloud of met een combinatie van cloud- en on premise oplossingen, maar dan wilt u natuurlijk wel graag weten met welke kosten u te maken krijgt. Avantage maakt als basis gebruik van de cloudoplossing Azure, waarmee u sneller kunt werken, meer kunt doen en toch goedkoper uit bent.

U hoeft niet meer in hard- en software te investeren, u hoeft alleen maar aan te geven op welk platform uw systeem moet draaien en welke (geheugen)capaciteit u nodig heeft. Daarbij hoeft u niet te kiezen tussen een datacenter en de cloud. Azure wordt via veilige verbindingen eenvoudig in uw bestaande IT-omgeving geïntegreerd, inclusief hybride database- en opslagoplossingen en functies voor gegevensopslag en versleuteling. Dat zorgt ervoor dat uw IT-middelen beschikbaar zijn waar en wanneer u ze nodig heeft. Bovendien betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld.

Azure ondersteunt alle gangbare technologieën waar IT-ontwikkelaars en -professionals gebruik van maken. Denk aan besturingssystemen, programmeertalen, frameworks en hulpprogramma’s. Met Azure worden gegevensopslag, back-up en -herstel efficiënter en goedkoper. Daarnaast maakt Azure het makkelijker om toepassingen te bouwen, zowel op locatie als in de cloud. Bestaande kantoorautomatisering kan eenvoudig naar Azure worden gemigreerd om oude interne servers zonder grote investering te vervangen. Dat kan ook gefaseerd gebeuren.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!