• CRM Online Betere interactie met klanten


De klant centraal stellen is logisch. Sterker nog, het is keihard nodig om uw bedrijf nog meer bestaansrecht te geven. Daarom moet u de interactie met uw klanten aangaan. Zorgen dat ze (meer dan) tevreden zijn en zich misschien wel als uw ambassadeur willen manifesteren. Gelukkig zijn daar handige hulpmiddelen voor.

Allereerst is het natuurlijk van belang om te weten waar uw klanten werkelijk behoefte aan hebben. Daarna moet u er ‘alleen nog maar’ voor zorgen dat die behoefte volledig wordt ingevuld en dat u de verwachtingen liefst nog overtreft. Dat kan op allerlei manieren, maar het is wel reuze handig om relevante klantgegevens altijd bij de hand te hebben.

CRM Online biedt vertrouwde en gebruiksvriendelijke tools, apps en platforms die volledig zijn afgestemd op uw markt en bedrijfsomvang. Zo heeft u met één toepassing alles in huis wat u nodig heeft om de klanttevredenheid te verhogen én uw omzet te vergroten. Uw verkoop-, marketing- en klantenserviceteams kunnen hiermee optimaal samenwerken en klanten op de meest persoonlijke manier van dienst zijn dankzij de CRM-functies in een (uiteraard) uitstekend beveiligde cloud-omgeving.

Koning klant


Medewerkers kunnen persoonlijker werken en beter presteren, of het nu om sales, marketing of social media gaat. Door die aandacht voelt elke klant zich koning.
 

Meer omzet


Door de verkoopinspanningen te structureren en door toenemende klanttevredenheid schept u de ideale voorwaarden om uw omzet te verhogen.
 

Samenhangende sales

Door de vertrouwde Office 365-tools te combineren met Power BI en CRM Online ontstaat synergie in de salesactiviteiten.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!