• Avantage Online Back-up Alle gegevens altijd beschikbaar


Welke invloed heeft verlies van uw digitale gegevens op uw organisatie? Diefstal, brand, waterschade; een ongeluk zit in een klein hoekje. Alleen kan dat grote gevolgen hebben voor de bedrijfsprocessen en de financiƫle positie van uw bedrijf. Met Avantage Online Back-up is dat probleem weg.

Door de back-up buiten uw eigen serveromgeving te plaatsen reduceren wij het risico van verlies van gegevens tot een minimum terwijl u de controle over diezelfde gegevens behoudt. Online Back-up werkt volledig geautomatiseerd, vraagt geen extra investering in techniek en biedt maximale beschikbaarheid van gegevens. Daarbij verzorgen wij de back-up met behulp van een internetverbinding. De eerste keer maken wij een volledige back-up van alle data, daarna worden alleen de wijzigingen veiliggesteld.

Ook wanneer een volledige disaster recovery back-up nodig is, hebben wij afdoende oplossingen in huis. Wij maken gebruik van slimme technieken zoals encryptie (waarbij u zelf de encryptiesleutel mag aanleveren) zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw data. Bovendien ontdubbelen wij uw bestanden, waardoor de netto hoeveelheid gegevens in uw back-up omgeving beperkt blijft. Bij ons hoeft u zich nooit meer druk te maken over dataverlies.

Veilig & betrouwbaar

Wij slaan uw gegevens op drie verschillende locaties buiten uw serveromgeving op en kunnen die op diverse manieren snel terugplaatsen.
 

Financieel aantrekkelijk

De netto hoeveelheid gegevens is de basis voor de maandelijkse vergoeding die wij voor deze oplossing in rekening brengen.
 

Extra service

Online Back-up kan worden uitgebreid met het herstellen van specifieke bestanden vanaf de back-up en het uitvoeren van aanvullende controles.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!