• Managed Anti Virus Up-to-date-alles-in-een


Goede antivirus software beschermt niet alleen tegen bestaande virussen. Er worden voortdurend nieuwe virussen ontwikkeld die netwerken infecteren. Daarom zijn wij enorm alert op de verschijning van nieuwe schadelijke virussen en reageren we direct met adequate tegenmaatregelen: afdoende updates.

De uitdaging om antivirus software actueel te houden, is complex. Er worden functionele eisen aan de software zelf gesteld, de prestaties van het netwerksysteem moeten worden gegarandeerd en de gebruikers mogen er eigenlijk niets van merken dat de antivirus software op de achtergrond wordt vernieuwd. Daarbij is het niet altijd even eenvoudig om ervoor te zorgen dat de software voor alle gebruikers op elk apparaat wordt geüpdatet; zeker wanneer er sprake is van flexibele (thuis)werkplekken. Bovendien heeft elk type werkplek (kantoor, thuis of mobiel) eigen specifieke instellingen.

Met Managed AntiVirus hebben wij echter de perfecte oplossing in huis. Tegen een uitermate bescheiden tarief per gebruiker per maand zorgen wij ervoor dat pc’s, laptops, tablets en smartphones dankzij deze alles-in-één oplossing op de juiste manier beschermd blijven tegen schadelijke virussen die het bedrijfsproces kunnen bedreigen.

F-Secure

Wij maken gebruik van de antivirus software van F-Secure, winnaar van ettelijke awards, waaronder die van AV-Test in 2013, 2014 en 2015.
 

Simpel beheer

Het stabiele platform van Managed AntiVirus kent voordelen als lage systeembelasting, eenvoudige installatie en simpel beheer met de managementconsole.
 

Altijd actueel

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van de antivirus software op alle apparatuur. U heeft er geen omkijken meer naar.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!